Team

ButtonStation brengt nieuws, specials en reviews over videogames en hardware in ‘bytesize’ formaat. Verstaanbare taal, klaar en duidelijk, maar ook op maat van gamers. Als streefdoel wil ButtonStation een vaste waarde zijn binnen het Belgische landschap. In eerste instantie om kort kwalitatief nieuws aan te bieden, in tweede instantie om een kritisch onpartijdig waardeoordeel en advies te geven over diverse producten binnen de industrie.

Op korte termijn willen we gamers voorzien in hun behoefte naar nieuws. Naarmate de tijd vordert mikken we op het toevoegen van add-ons en leuke services.

Maak kennis met het team
Yannick
Yannick
Yannick

Rol: Editor-in-Chief en oprichter
Twitter: VHYannick
Mail: yannick@buttonstation.be

Beknopte omschrijving:

ButtonStation is een mini-initiatief dat als hobby opgestart werd door Yannick. Voorheen was hij actief bij het Officieel PlayStation Magazine, Chief, P-Magazine en Invader. Daarna werkte hij kortstondig als PR- en SEA Specialist voor verschillende uitgevers, waaronder 2K en Warner Bros. Interactive.

 

 

Mathias
Mathias
Mathias

Rol: Webdesigner
Mail: mathias@buttonstation.be

Beknopte omschrijving:

Mathias heeft kriebels en voorliefde voor webdesign. Hij ontwikkelt en timmert mee aan de website. Tegen een potje Battlefield zegt hij geen nee, maar als allround gamer kan hij alles smaken. Verder kriebelen zijn vingers bij het zien van nieuwe hardware.

 

Maak deel uit van ons team

Slaat je gamerhart wat sneller bij persconferenties van gamepublishers? Laat andere gamers van je schrijfkunsten genieten. Schrijf nieuws heet van de naald en leg verschillende games op de rooster.

Helaas, wij bieden geen fancy auto’s, gratis laptops, maaltijdcheques of een vette bruto salaris. Wat we wel geven: ervaring die relevant is voor jouw cv, perstrips (Gamescom, here we come!) en gratis games als je eentje beoordeelt. Groei je samen met ons mee? Dan krijg je ongetwijfeld meer naarmate we ook meer mogelijkheden hebben.

Tintelen je vingers al om aan de slag te gaan? Laat dan hieronder je gegevens achter, samen met een cv en twee artikels die je schreef:


  Categorieën
  Nieuwsbrief

  Inloggen
  Laden...
  Aanmelden

  New membership are not allowed.

  Laden...