Gameplay Far Cry 6 ontketent een ware revolutie

Ubisoft toonde de eerste gameplaybeelden van Far Cry 6. Het spel focust zich op het verzet tegen dictator Anton Castillo. Ubisoft Toronto lijkt zelf ook voor een kleine revolutie te zorgen op vlak van nieuwigheden. Voor het eerst kan de protagonist een vrouw zijn. Ubisoft trekt alle registers open wat de wapens betreft: schieten met CD’s, een stel buizen als raketlanceerders, je kan het zo gek niet bedenken. De gameplay toont dit en nog veel meer.

Far Cry 6 geeft je alle vrijheid om de game te ervaren zoals je dat wil. Wil je sluipen als een jachtluipaard of explosief als een Rambo iedereen omver maaien? Aan jou de keuze. Naast de resolver-opties beschik je over traditionele wapens. De wereld doorkruis je niet langer of met een motorvoertuig: je kan ook te paard, met een tank of een in elkaar geknutseld voertuig Yara onveilig maken. Als nieuwe metgezellen heb je Chorizo, de schattige hond die geen soldaat kan negeren, en Guapo de bloeddorstige krokodil.

Yara ontdek je solo- of in coöp met je vrienden. Samen reis je door de weelderige jungles en vervallen steden. Terwijl het leger van Antón de lucht, wegen en zeeën controleert, opereer je vanuit verborgen guerrillakampen die verspreid liggen over het hele land. Daar rekruteer je soldaten en verzamel grondstoffen om je volgende plannen op te zetten.

Al dat geweld wordt vanaf 7 oktober losgelaten op Yara. Wie het spel besteld ontvangt het Libertad-pakket, met een speciale uitrusting voor Chorizo en het Discos Locos wapen. Er is ook een figurine die een unieke code heeft waarmee je de charm The Lions of Yara ontgrendelt.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...