Olympic Games Tokyo 2020 viert launch met trailer

Nog volledig gebeten door het EK? Helemaal terecht. Toch belooft deze zomer nog een dosis duimsport na het Europees Kampioenschap in de vorm van Olympic Games Tokyo 2020. Hoewel de spelen met een jaartje uitgesteld werden, draagt de game toch 2020 in de titel. In deze sportieve game kan je diverse Olympische disciplines oefenen, waaronder tennis, sportklimmen, basketbal en verspringen.

Olympic Games Tokyo 2020 biedt fans van alle leeftijden de kans om het wereldwijde podium te betreden in 18 vermakelijke, arcade-stijl Olympische evenementen. Je kan het opnemen tegen vrienden en familie in verschillende solo- en online-modi, waaronder Practice Mode, Ranked Games en meer. De ervaring wordt extra overtuigend door de realistische reproducties van echte Tokyo 2020-locaties (inclusief het Olympisch Stadion). 

Naast 18 speelbare evenementen, bevat Olympic Games Tokyo 2020 een uitgebreide Avatar Creator waarmee spelers de Olympische atleet van hun dromen kunnen bouwen en aanpassen. Wil je verspringen als piraat of de eerste judokampioen in een ruimtepak worden? Meer dan 50 kleurrijke kostuums, waaronder die van Miraitowa (de officiële Olympische mascotte!) en Sonic the Hedgehog, bieden spelers een keur aan leuke creatieve aanpassingsmogelijkheden. Spelers kunnen ook de codes van hun avatars delen met vrienden om samen het ultieme dreamteam te vormen.

Ben je volledig te vinden voor wat sportplezier? Dan kan je de game nu kopen voor Nintendo Switch, PS4 en Xbox One.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...