Siege of Paris nu beschikbaar voor Assassin’s Creed Valhalla

The Siege of Paris is nu beschikbaar voor Assassin’s Creed Valhalla. Deze tweede uitbreiding speelt zich af in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland. In dit verhaal beleef je een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis.

Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijg je nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de Black Box-missies. Je krijgt de vrijheid om te kiezen wat de beste manier is om je doelwit te elimineren. The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.

Om de nieuwe uitbreiding te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken en een van de eerste verhaallijnen voltooien. In Ravensthorpe ontmoet Eivor bezoekers uit Francia die verdachte, gulle cadeaus aanbieden. Een conversatie met deze bezoekers leidt je avontuur naar Francia. Het voorgestelde powerlevel voor Francia is 200, maar is geen vereiste.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...