Trailer toont nieuw mysterieus personage van Horizon Forbidden West

De release van Horizon Forbidden West nadert pijlsnel! Guerrilla Games deelt de verhaaltrailer van de game waarin we enkele oude bekenden terugzien, maar ook nieuwe gezichten. De grootste revelatie is de terugkeer van GAIA. Wat haar rol zal zijn, daar hebben we voorlopig het raden naar. Vermoedelijk zal ze een gids zijn voor Aloy in dit nieuwe avontuur.

Op het einde van de trailer worden we verrast door de aanwezigheid van Carrie-Ann Moss. De actrice bekend van The Matrix speelt een vrouw genaamd Tilda. Ze heeft verdacht veel weg van de moderne mens vooraleer het wereldje ten onder ging. Feit is zeker dat ze een onderonsje met Aloy heeft en haar komst ook voorziet. Dat kan je duidelijk zien aan de gedekte tafel.

De terugkeer van Erend wisten we al, maar ook Varl maakt zijn comeback in Forbidden West. Er zijn ook drie nieuwe gezichten die Aloy helpen bij haar nieuwe avontuur. Catalo, een krijger van de Tenakth, maakt deel uit van de stam die de besneeuwde bergregio onder zijn hoede heeft. Dan is er ook nog Zo van de Ataru. Haar stam werd vrijwel al in elke trailer getoond waarbij je de mislukte oogst ziet. Zo heeft trouwens een niet zo normale job. Ze zingt voor mensen die in hun laatste levensfase zitten. De derde metgezel is Alva. Ze maakt deel uit van een nog onbekende stam. Veel details zijn er nog niet over haar, maar ze helpt Aloy en haar stam om hun voorouders te begrijpen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...